Home ›› Behandelingen ›› Sporten Bij Pmc Katwijk Rijnsburg

Sporten bij PMC Katwijk-Rijnsburg

Sporten bij PMC Katwijk-Rijnsburg staat voor professionele ondersteuning tijdens uw training. Wij bieden verschillende behandelingen aan. Eén hiervan is de Small Group Training. Men denkt vaak dat sporten bij PMC Katwijk-Rijnsburg enkel is voor mensen die moeten revalideren. Integendeel! Het is voor iedereen; jong en oud. Wilt u bijvoorbeeld de belastbaarheid van uw spieren vergroten? Of wilt u fit blijven en een paar uurtjes per week bewegen in groepsverband? Iedereen is welkom bij ons. In dit artikel vertellen wij u meer over de mogelijkheden, wat u van PMC Katwijk-Rijnsburg kunt verwachten en wat onze tarieven zijn.

Sporten bij PMC Katwijk-Rijnsburg betekent dat u centraal staat

Heeft u behoefte aan sporten onder begeleiding van professionals? Het team van PMC Katwijk-Rijnsburg werkt samen met de gediplomeerde trainers van Beweeg! Coaching. Ons nieuwste teamlid is fitnessinstructeur Willem Schonenberg. Door middel van verschillende sport- en beweegactiviteiten wil hij het ontstaan van bepaalde lichamelijke klachten voorkomen. 

Uiteraard kunt u ook sporten bij PMC Katwijk-Rijnsburg voor het vergroten en verbeteren van uw conditie en spierkracht. Ook wanneer u een paar uur per week wil sporten bent u van harte welkom. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan Small Group Trainingen op locatie Zeehos en locatie Rijnsburg. Personal Training vindt plaats op medisch centrum De Coepel.

sporten bij pmc katwijk rijnsburg
Maak een afspraak ››

Small Group Training – Personal Training wat past bij u?

Sporten bij PMC Katwijk-Rijnsburg verzekert u van persoonlijke aandacht en het behalen van uw doelen. U kunt sporten in een klein groepje van maximaal acht personen of kiezen voor een een-op-een begeleiding van onze fitnessinstructeur. We leggen u graag het verschil uit tussen Small Group Training – Personal Training om erachter te komen welke training bij u past.

  • Small Group Training
    Het kan extra motiverend zijn als u sport in een klein groepje. Bij de Small Group Training worden bootcamp en crossfit gecombineerd tot een effectieve training. Tijdens deze training gaat er veel aandacht naar de uitvoering van de oefeningen. Een juiste uitvoering van iedere oefening voorkomt blessures en/of andere pijnklachten. Geen enkele training is hetzelfde, omdat de variatie het grootste aspect vormt van de Small Group Training. Deze training is ook goed te volgen wanneer u herstellende bent van een blessure of als u al onder behandeling staat bij een van onze fysiotherapeuten.

  • Personal Training
    Sport u toch liever alleen? Dan is Personal Training, een-op-een begeleiding van onze fitnessinstructeur, voor u weggelegd. Personal training is effectief wanneer u een specifiek doel wil behalen. Samen met u kijken wij naar deze doelen en welke fitnessinstructeur hier het beste bij aansluit. Het kan zijn dat u eerder bij ons onder behandeling was van een fysiotherapeut. Dan gaan we verder bij het punt waar u gebleven bent en gaan we aan de slag om weer fit te worden. Nieuwe leden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Sporten en bewegen helpt u om fit te blijven!

sporten bij pmc katwijk rijnsburg
Maak een afspraak ››

Veilig sporten bij PMC Katwijk-Rijnsburg

Door onze naam: Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg wordt er nog wel eens gedacht dat wij er enkel zijn voor mensen met blessures en lichamelijke klachten. Misschien dacht u dat ook wel. Maar wij streven ernaar om iedereen de juiste zorg te bieden. Jong en oud. Iedereen heeft recht op persoonlijke begeleiding en onze expertise met betrekking tot veilig sporten. Onze fitnessinstructeurs staan voor u klaar. Ons team bestaat uit genoeg kennis en mankracht om sporten voor iedereen mogelijk te maken. Van Small Group Training – Personal Training tot een Full body circuit en Ouderen Fitness.

Sporten bij PMC Katwijk-Rijnsburg - tarieven

Wilt u komen sporten? Sluit dan een fitnessabonnement bij ons af. Het is mogelijk een maand- of jaarabonnement af te sluiten voor één, twee of een onbeperkt aantal trainingen per week. Tarieven zijn inclusief BTW.

Tarieven Small Group Training:

1x per week 2x per week
€ 40 per maand € 65 per maand

Het abonnement voor onbeperkt aantal Small Group Trainingen is € 90 per maand. De tarieven zijn per maand en op basis van een jaarcontract.

Tarief Personal Training:

1 uur  = € 50
5 uur  = € 245
10 uur = € 490

Afspraak maken

Kalender (dd-mm-jjjj) 
Scroll naar boven