Sluit navigatie

Privacyverklaring

Het onderstaande privacy beleid is van toepassing op alle website bezoeken, transacties en overeenkomsten met

PARAMEDISCH CENTRUM KATWIJK – RIJNSBURG
Zeehosplein 27
2225 MJ Katwijk ZH
Kvk nummer: 27361963
Versie: 24-07-2018 versienummer 1

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden kunt u hieronder lezen.

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een inlog), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Doelen van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is het nodig dat Paramedisch Centrum Katwijk – Rijnsburg in bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. Paramedisch Centrum Katwijk – Rijnsburg gebruikt uw persoonsgegevens voor:

  • Het verlenen van toegang tot onze website;
  • Het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website;
  • De uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • Relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt;
  • Product- en dienstontwikkeling;
  • Het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website;
  • Het bepalen van strategie en beleid;
  • Het interessanter maken van het internetaanbod middels het tonen van reclame welke aansluit bij uw belangstellingen;
  • Zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot het Paramedisch Centrum Katwijk – Rijnsburg, haar relaties en haar medewerkers.

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • NAW-gegevens;
  • E-mailadres;
  • (Mobiel) telefoonnummer;
  • IP-adres;
  • Technische browserinformatie;
  • Cookie ID;
  • Klik- en surfgedrag;
  • Social media account.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden

Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij u hier voorafgaande toestemming voor heeft verstrekt, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet mogen of moeten doen.

Gegevensbeveiliging

Paramedisch Centrum Katwijk – Rijnsburg gaat zorgvuldig om met de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is.

Links naar andere websites van derden

Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten

U kunt Paramedisch Centrum Katwijk – Rijnsburg verzoeken deze gegevens te wijzigen, te verplaatsen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via een e-mail info.pmc@pmckatwijk.nl, of door telefonisch contact met ons op te nemen via 071-4031672 op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Locatie Katwijk

Gezondheidscentrum Zeehos
Zeehosplein 27
2225 MJ Katwijk aan Zee

Telefoon 071 - 407 43 84
Fax 071 - 407 31 21
Email info.pmc@pmckatwijk.nl

Locatie Katwijk

Medisch centrum de Coepel
Randweg 59
2225 PJ Katwijk aan Zee

Telefoon 071 - 407 43 84
Email info.pmc@pmckatwijk.nl

Locatie Rijnsburg

Gezondheidscentrum Nieuw Rapenburg
Katwijkerweg 8
2231 SB Rijnsburg

Telefoon 071 - 403 16 72
Fax 071 - 408 84 33
Email info.pmc@pmckatwijk.nl

Scroll naar boven