Home ›› Specialisaties ›› Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Bent u sporter en heeft u last van een blessure of ander letsel? Wij hebben meerdere sportfysiotherapeuten in dienst die u weer van uw klachten af kunnen helpen. De sportfysiotherapeut begrijpt waarom sporten belangrijk voor u is en hij weet wat er in uw lichaam gebeurt tijdens het sporten.

Behandeling sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut beschikt over gespecialiseerde kennis van letsel en blessures bij sporten. Daarom is hij in staat gerichter en doeltreffender te behandelen dan een algemeen fysiotherapeut. Dankzij een op maat gemaakte behandeling en de mooie oefenzalen waar u oefeningen kunt uitvoeren, zal u snel weer het oude niveau hervatten. Bovendien kan de sportfysiotherapeut u adviseren en begeleiden tijdens het sporten, om de kans op toekomstige blessures te verminderen. Wilt u weer intensief gaan sporten, maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken? Ook dan kunt u de hulp inschakelen van de sportfysiotherapeut.

Doorverwijzing

Is uw blessure complex of heeft uw situatie specifieke aandacht nodig? Dan zal de sportfysiotherapeut u doorverwijzen naar een sportarts, manueel therapeut of een andere deskundige. Het gaat ons erom dat u de zorg krijgt die u nodig heeft en dat u weer snel van het sporten kunt genieten.

Afspraak maken met de sportfysiotherapeut

Woont u in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg of in de buurt? Maak dan snel een afspraak met ons centrum, zodat we u kunnen begeleiden bij uw sportblessure. Het zou erg fijn zijn als u weer pijnloos en gezond door het leven gaat. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst informatie aan te vragen over sportfysiotherapie. Onze baliemedewerkers staan u graag te woord.

Direct een afspraak maken?

Dat kan! Wij helpen u graag van uw lichamelijke klachten af. Maak daarom direct online een afspraak met één van onze specialisten.

Maak een afspraak ››

Medewerker(s) met dit specialisme

team-bas-h-paramedisch-centrum-katwijk-rijnsburg.jpg

Bas Heemskerk

team-frans-vd-zwart-paramedisch-centrum-katwijk-rijnsburg.jpg

Frans van der Zwart

team-ingrid-vd-p-paramedisch-centrum-katwijk-rijnsburg.jpg

Ingrid Blankensteijn

team-Henk-Jan-d-h-paramedisch-centrum-katwijk-rijnsburg.jpg

Henk Jan den Haan

Scroll naar boven