Wilt u ook Sporten onder Begeleiding?

Sporten onder Begeleiding

Sporten onder begeleiding heeft als doel dat u verantwoord leert te bewegen. Hierdoor verminderen de pijnklachten en zorgen we dat deze in de toekomst niet meer terug komen. Onder de juiste voorwaarden kunt u bij ons onder begeleiding sporten en kunt u tot €175 euro vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar. Lees hieronder verder.

  • Dé specialist in bewegen
  • Behandelingen op maat
  • Minder pijn en stress

Voordelen van Sporten onder Begeleiding

“Sporten onder begeleiding?... Waar is dat voor nodig?” Er zijn veel voordelen aan het sporten onder begeleiding. Door correct te sporten kun je blessures voorkomen en pijnklachten verminderen. Daarnaast weet je zeker dat je op een goede manier aan je lichaam werkt.

Het sporten onder begeleiding is voor iedereen toegankelijk. Maar zeker mensen met nek- en schouderklachten, sportblessures, longaandoeningen, hart- en vaatziekten, reuma, psychosomatische klachten, gewrichtsaandoeningen en peesproblematiek ondervinden de voordelen van de begeleiding.

Onder begeleiding van fysiotherapeuten volgt u een gezamenlijk opgesteld trainingsschema. Dankzij dit schema streven we ernaar dat we de belastbaarheid van uw lichaam en uw conditie vergroten en verbeteren. Zo helpt onze begeleiding tegen verschillende klachten.

 

 

Checklist voor sporten onder begeleiding

Hier helpt sporten onder begeleiding allemaal voor:

  • verminderen van pijnklachten
  • voorkomen van blessures
  • verbeteren van uw conditie
  • toenemen van uw kracht
  • minder stress en pijn

Zo zijn er veel voordelen aan sporten onder begeleiding die helpen de lichamelijke klachten te verhelpen of te verminderen. Lees hieronder verder wat sporten bij PMC inhoudt en wat de mogelijkheden zijn.

Vanaf heden kunt u iedere zaterdag bij ons sporten!

Vanaf heden zijn wij ook op zaterdagen open! Zo bent u niet meer afhankelijk van de drukke werkweek maar kunt u ook op uw vrije dag bij ons terecht.

sporten onder begeleiding

Sporten onder Begeleiding bij PMC Katwijk

Bij PMC Katwijk kunt u onder begeleiding sporten op onze locatie Gezondheidscentrum Zeehos. Daar werken we gezamenlijk 1 á 2 keer per week aan uw lichamelijke klachten. U kunt bij ons elke werkdag sporten en vanaf heden kunt u bij ons ook op zaterdagen sporten. De kosten vindt u hieronder terug:

De kosten van onze abonnementen zijn:

1x per week2x per week
€ 35,- per maand€ 55,- per maand
€ 100,- per kwartaal€ 155,- per kwartaal

Let op! Onder bepaalde voorwaarde kunt u tot €175 euro vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar! Vraag ons naar de voorwaarde.

Maak een afspraak bij PMC Katwijk

Wij zien u graag pijnloos en gezond door het leven gaan. Door te sporten onder begeleiding werken we samen aan uw lichamelijke klachten en problemen om daarvoor te zorgen. Woont u in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg of in de buurt? Maak dan snel een afspraak door het formulier hieronder in te vullen!

Neem contact op

Scroll naar boven