Enkel en Voet revalidatie

De revalidatie bij voet- en enkelproblematiek  vraagt om een specialistische  en gerichte  aanpak. Daarom hebben wij binnen onze praktijk  fysiotherapeuten die zich hierin hebben gespecialiseerd en deel uit maken van het Voet- en Enkelnetwerk Leiden.


Het Voet- en Enkelnetwerk Leiden is een samenwerkingsverband tussen verschillende regionale fysiotherapiepraktijken en de  orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis (afdelingen  Rijnland Ziekenhuis en Diaconessenhuis) met als doel de fysiotherapeutische zorg bij patiënten met voet- en enkelklachten zo optimaal mogelijk te maken. Dit kan zijn bij gewone voet en enkelklachten maar ook b.v. na een operatie aan de enkel of voet.

 

Binnen dit netwerk wordt er gewerkt met  zorgplannen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Er wordt  gewerkt middels meetinstrumenten en vragenlijsten om de resultaten van de revalidatie  in kaart te brengen en is er een intensieve samenwerking om de kennis en ervaring  tussen de voet- en enkelspecialisten te delen.

 

« Terug